Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση...


ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕΚάτοικοι, εργαζόμενοι και φορείς στην περιοχή μας που έχουμε συναντηθεί, συμμετάσχει, συνεργαστεί σε εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις, αγώνες που αναπτύχθηκαν παλιότερα αλλά και πρόσφατα στη νέα φάση που περνάει η ελληνική κοινωνία, νιώσαμε την ανάγκη να αναβαθμίσουμε τη δραστηριότητά μας.
Η ελληνική κοινωνία με την πολιτική των Μνημονίων που διατάζει η Τρόικα (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, αλλάζει συνθλίβοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων, ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού, οδηγώντας τεράστιες μάζες του πληθυσμού στην εξαθλίωση.
Κι εμείς, ο καθένας στο χώρο δραστηριότητάς του αλλά και όλοι μαζί, έχουμε προσπαθήσει να διαμαρτυρηθούμε, να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε με κοινές εκδηλώσεις για το οριστικό κλείσιμο της Χωματερής, για το Χρέος, για τα Χαράτσια δημιουργώντας επιτροπές, στηρίζοντας τις Γενικές Πανελλαδικές Απεργίες, συμμετέχοντας στο κίνημα των πλατειών που έδωσε ένα νέο αέρα στο λαϊκό κίνημα.
Ένα από τα σημαντικά στοιχεία όλων των πρόσφατων αγώνων είναι η ενότητα του λαού για να μπορεί να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Άλλωστε ένα σημαντικό στοιχείο του μεγαλειώδους αγώνα που έδωσε η τοπική κοινωνία για το κλείσιμο της Χωματερής, ένα τοπικό πρόβλημα με ευρύτερη όμως διάσταση, ήταν αυτό, η ενότητα του λαού.
Διατηρώντας ο καθένας και η κάθε συλλογικότητα τις ιδιαίτερες απόψεις μας, οργανώνουμε την αντίστασή μας ενάντια στη μνημονιακή πολιτική.
Η προώθηση των μνημονιακών μέτρων ξεκινώντας από την κυβέρνηση διαχέεται σε όλους τους θεσμούς της κοινωνίας και στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συγκροτούμε ένα κέντρο συνεργασίας και αλληλεγγύης προσπαθώντας να συνδυάσουμε το τοπικό με το συνολικό. Καλούμε οποιονδήποτε κάτοικο, εργαζόμενο και φορέα που νιώθει την ίδια ανάγκη ανάπτυξης αγώνα για να ανατραπεί το μνημόνιο και οι πολιτικές φτώχειας και εξαθλίωσης, να συνδράμει σ’ αυτή την προσπάθεια.

ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ,
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Αντι-μνημονιακή Κίνηση  κατοίκων, εργαζομένων και φορέων Φυλής

Οργανώνουμε τη δράση μας κάθε Δευτέρα, 7-9 μμ,
Φιλικής Εταιρείας 75, Πλατεία Ηρώων, Ζεφύρι

antimnimonio-fyli.blogspot.com, antimnimonio.fyli@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου