Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η σύσκεψη ενημέρωσης και σχεδιασμού δράσης που είχε οργανώσει η Επιτροπή Αγώνα Φυλής. Μετά την ενημερωτική εισήγηση και τις διευκρινιστικές ερωτήσεις ακολούθησε πλούσιος διάλογος. Εκτός των κατοίκων της περιοχής μας συμμετείχαν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άγγελος Χάγιος, Νίκος Γαλανός και Χρήστος Καπάταης. Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν οι εξής δράσεις:

  1. Μαζικό μάζεμα υπογραφών ενάντια στο εργοστάσιο καύσης βιομάζας. Καλούμε όλο τον λαό της Φυλής να βοηθήσει σε αυτή την δράση έτσι ώστε να μαζευτούν χιλιάδες υπογραφές και να παραδοθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και την Περιφέρεια. Κατεβάστε το κείμενο εδώ, τυπώστε το, μαζέψτε υπογραφές και επικοινωνήστε με την επιτροπή για να το παραδώσετε.
  2. Πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Κυριακή 14/4.
  3. Συμβολικές καταλήψεις της χωματερής σε χρόνο που θα αποφασισθεί από την συντονιστική ομάδα.
Στο τέλος της σύσκεψης η Συντονιστική Ομάδα πλαισιώθηκε από νέους αγωνιστές.

Η συντονιστική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Φυλής θα συνεδριάσει σήμερα Δευτέρα 1/4/2013 στις 20:00 στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γεννηματά ΙΙ, για τον συντονισμό των δράσεων που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη. Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή για όποιον και όποια θέλει να συμβάλλει στον αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου